keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Follia d'amore

Hiljan minulla oli vaikeuksia erottaa Italian pääministeri Cartma- äh, Berlusconia animaatiohahmosta. Nyt minulla on vaikeuksia erottaa häntä todella pahasti yliampuvan saippuasarjan hahmosta. Upporikas media-alan liikemies on viime aikoina puuhaillut seuraavaa. Siteeraan nyt suoraan Ilta-Sanomien uutista (saippuamaisimmat WTF-palat lihavoitu):
Entinen Milanon kaupungin poliisipällikkö on päätynyt kuulusteltavaksi osana viimeisimpiä pääministeri Silvio Berlusconin vallan väärinkäytösepäilyjä. Kuten tavallista, tapaukseen liittyy nuori nainen.

Kyse on tapauksesta, jossa Ruby-nimellä tunnettu 17-vuotias tyttö vapautettiin milanolaisesta sellistä Berlusconin puhelun jällkeen. Tyttö oli pidätetty 3000 euron varastamisesta, kertoo BBC.

Berlusconi on kiistänyt tehneensä mitään "sopimatonta" tytön kanssa ja kertoo ainoastaan säälineensä tätä. Mediassa, oppositiossa ja katolisissa lehdissä eroa vaaditaan kuitenkin yhä äänekkäämmin.

Raporttien mukaan Berlusconi otti yhteyttä asemalle henkilökohtaisesti, pyysi tytön vapautusta ja jopa valehteli tämän olevan Egyptin presidentin lapsenlapsi.

Todellisuudessa Ruby on kotoaan karannut marokkolais-sisilialainen tyttö, joka kertoi pidätettäessä tuntevansa pääministerin ja osallistuneensa tämän huvilalla seksipitoisiin juhliin.

Tytön mukaan Berlusconi otti hänet säälistä suojelukseensa ja antoi muun muassa 7000 euron arvoisen lahjan. Tytön mukaan he eivät harrastaneet seksiä.

Berlusconi on myöntänyt puuttuneensa pidätykseen, mutta sanoo syyksi vain hyväsydämisyytensä.
Tällaiseenkin on kroonisissa taloustuhrauksissa pyöriskelevän Italian johtajalla aikaa. Olemmekohan nähneet tällaista ennenkin? Kyllä vain: arki-iltapäivisin puolen tunnin paloina televisiossa ja (ne, jotka yhä muistavat) Rooman keisariajalla. Sanavalmiina miehenä Berlusconi vastasi käsittämättömään tempaukseensa (hyväsydämisyydestä? Berlusconi?) ja räikeästä vallan väärinkäytöstä nousseeseen kohuun näin:
"Työskentelen tauotta, ja jos joskus satun katsomaan kaunista tyttöä kasvoihin, on parempi että pidän kauniista tytöistä kuin että olisin homo."
Ja missä hän tämän rupikonnan kidastaan vapautti? Milanolaisessa moottoripyöränäyttelyssä. Kiitos tiedosta, HS, tämä oli tärkeä seikka.
Moottoripyörä on moottoripyörä, Vespa se on lälläripyörä, namusia naisia katsastan, TV-kanavilla ratsastan!
En totta puhuen osaa enää oikein edes loukkaantua Berlusconin lausuntopaakuista. Miehellä on selvästi jokin sisäisen sähkötoiminnan häiriö, joka aiheuttaa tällaista. En kykene uskomaan enää muuta.

Mutta jotta asia tulisi selväksi, haluan saattaa tätä kautta Suomen Italian-lähetystön tietoon ja sitä kautta eteenpäin (So che leggete questo!), että minä olen homo ja lasken ystäväpiiriini joitakin kauniita tyttöjä, joista myös pidän. En vain aivan niin syvästi, että ostaisin heidät esiintymään yksityisorgioihini tai että puuttuisin sen takia viranomaisten toimintaan tai että kehtaisin sotkea Hosni Mubarakin asiaan. (Saakohan Berlusconi cicksejä ajatuksesta, että olisi Mubarakin jälkeläisen kanssa? Brrr! Niin, ja muista, miten faaraon jälkikasvuun kajoaville kävi Muumio-elokuvassa, Silvio!) Enkä niinkään, että tuntisin viattomampaakaan seksuaalista vetoa. Tosin ennemmin heidän kanssaan olisin kuin tämän äijän, joka sentään edustaa preferoimaani sukupuolta. Lajista en tosin olen varma. Jokin nilja-otus se on. Joka tapauksessa pääministerin kannattaisi kerrata poissulkevuuden ja vastakohtien periaatteita. Ihan yleisemminkin. Esim. akselilla rikollinen-lainvastainen-laillinen.

Ai niin, on muuten paljon parempi olla homo kuin antaa valtio ikälopun ja rikollisen hedonistitsiljonäärin Caligulan-kouriin. 

3 kommenttia:

 1. Kyllä Berlusconi sentään esimerkiksi Pihon voittaa. Modernina ihmisenä olen sitä mieltä että on kätevämpää olla moottoripyörällä ratsastava aasi, kuin Jeesuksella ratsastava aasi.

  VastaaPoista
 2. Hyvä avauslause, joka toivottavasti loukkaa sekä Berlusconia että Joukoa. Berlusconi ei ole antanut itsestään varsinaisesti... uskonnollista vaikutelmaa. Nykyisenä julkisuuteen uskaltautuvien ex-kuoripoikien aikana on tosin aika paha merkki, jos katolinen kirkko pystyy uskottavasti langettamaan moraalisen tuomion päällesi (anteeksipyynnöt sä-passiivin käytöstä).

  Berlusconi sai Milanon tuomiokirkosta päin pläsiä, Pihon kuuppaan on osunut jotain vielä raskaampaa.

  VastaaPoista
 3. Pihon kuuppaan on varmasti osunut Absoluuttinen Totuus. Sen iskemät näyttävät olevan aika hulluja.

  VastaaPoista