sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Pehmopaavin petturuus

Ihmiskuntaa on viime vuosikymmenien kuohuissa kannatellut paikoillaan vain muutama pysyvä, luotettava kiintopiste. Ne ovat tarjonneet meille varmuutta ja pysyvyyttä, joiden varaan rakentaa haurasta elämäämme. Nämä tutut, turvalliset ja maailman viimoja tyynnyttävät varmuudet ovat olleet:

1) Matin ja Tepon jokavuotinen, ylituotettu kesähitti
2) Israel & naapurit pieksävät toisiaan
3) Paavi tuomitsee kondomit

Tätä varmuutta, tätä turvaa vastaan on nyt hyökätty. Jumalan rottweileriksi aiemmin virheellisesti tituleerattu Pietarin istuimen haltija, Benedictus XVI, on nimittäin paljastunut yltiöliberaaliksi uskon ja Herran viholliseksi, joka on valmis seuraamaan maallisten houkutusten kultavasikkoja. Apostolinen avainrengas on apostaasinsa syövereissä mennyt hyökkäämään hyvyyttä vastaan ylistämällä Pelsepuupin kumihattuja, kauhistuttavia kondomeja. Seuraavaksi oletettavasti Pietarinkirkon kupolin huipulla vuosisatoja varjelustaan suonut risti korvataan maailmallisella tuuliviirillä ja Sikstiiniläiskappelin kattofreskojen päälle maalataan Cannibal Corpsen tai muun rytmimusiikkikokoonpanon albuminkansitaidetta.

Paavi on tosiaankin päästänyt kauhistavasta molookinkidastaan väitteen, joka tuottaa suurta hämmennystä ja epätoivoa urbi et orbi kaikille hurskaille uskoville. Benedictus - ehkä pitäisi kirjoittaa Maledictus - XVI on nyt Jumalansa myyneenä sitä mieltä, että joissain tapauksissa voi olla pienempi paha käyttää kondomia kuin ottaa riski HI-viruksen leviämisestä. Voivatko maailman uskovat kuvitellakaan: paavin mielestä joissakin yksittäistapauksissa kondomin käyttäminen voi olla oikeutettua - ehkä esimerkiksi vaikkapa niinkin hedonistisessa ja kristillisen ihmiskuvan vastaisessa pyrkimyksessä kuin Lesothon kansakunnan säilyttämisessä. 

Mitä meidän rakkaalle Blitzkrieg-Bennyllemme on oikein tapahtunut? Miten hän eksyi Herran tieltä? Tällainen vaarallinen, väärämielinen kannustaminen syntiin ja semipotentiaalisten hedelmöittyneiden munasolujen kansanmurhaan saattaa romahduttaa kirkon. Tällaista linjatonta pehmoilua osattiin jo tosin odottaa niiden kuoripojanraiskausanteeksipyyntöjen jälkeen. 

Milloin saisimme viimeinkin taas oikean paavin tällaisten äärivapaamielisten hippien asemesta? Herra meitä auttakoon.

Hippi! Painu takaisin sinne jumalattomaan anarkokommuuniis orgaanisia homopapuja jäystämään ja pois sieltä kirkosta!

2 kommenttia:

  1. Jännää miten me molemmat käytimme uusimmissa blogiteksteissämme nimitystä "Pelsepuupi".

    Luulenpa, että jos Jeesus eläisi nyt, hän saarnaisi ahkerasti kirkonmiesten ulkokultaisuutta vastaan.

    VastaaPoista
  2. Kärpästen herra se blogiartikkelin tiellä pitää. Jos Jeesus eläisi nyt, mahtaisiko elää pidempään kuin viimeksi... Ainakin saattaisi pohtia esim. sitä avainhommaa vielä uudemmankin kerran.

    VastaaPoista