tiistai 19. lokakuuta 2010

Kristillisdemokratian hämärä vyöhyke

On Kristillisdemokratiaa, kristillisdemokratiaa ja vielä kolmannenkin sortin kristillisdemokratiaa. 

Yleensä kristillisdemokraateilla tarkoitetaan Saksan ja Italian kristillisdemokraatteja, joista jälkimmäiset hajosivat 1990-luvulla massiivisiin korruptioskandaaleihin ja linjaerimielisyyksiin. Muuallakin Euroopassa, kuten Alankomaissa ja Sveitsissä, kristillisdemokraattisilla puolueilla on ollut menestystä. Kristillisdemokraattisista puolueista suurin ja vaikutusvaltaisin on nykyään Saksan CDU, liittokansleri Merkelin puolue. 

Vaikka kristillisdemokratian ideologiset juuret ovat kauempana (katolisessa) historiassa, ovat modernit eurooppalaiset kristillisdemokraatit oleellisesti toisen maailmansodan jälkeisiä puolueita. Ne perustettiin sodan jälkeen länsiliittoutuneiden tuella maltillisiksi, antifasismiin ja antikommunismiin nojautuviksi oikeistopuolueiksi, jotka asettuvat melko luonteavasti eurooppalaisen järkiperäisen konservatismin (joskus on hyvä muistuttaa itselleen, että sellaistakin on) valtavirtaan. Ne ovat möhlineet ja korruptiotakin harjoittaneet, mutta niitä pidetään yleisesti kunnioitettavina puolueina, jotka eivät harrasta kiihkoilua tai äärimmäisyyshörhöilyä. (Niiden perusluontoon kuuluva konservatismi on mukautuvaista: amerikkalaiset konservatiivikiivailijat voisivat hyvin pitää Saksan CDU:ta sosialisteina tai kommunisteina tai mikä nyt lienekään kauden sana siellä; samaten eurooppalaiset kristillisdemokraatit eivät ole rajautuneet uskontopuolueeksi, ja niiden sosiaalinen konservatismi on varsinkin nykyhetkeä lähestyttäessä pyrkinyt sanoutumaan irti vähemmistöjen institutionaalisesta syrjimisestä - esimerkiksi kristillisdemokraatti Merkelille ja hänen puolueelleen avoimen homoseksuaalin asettaminen ulkoministeriksi ja liittotasavallan varakansleriksi oli puhtaasti puoluepoliittiseen yhteistyöhön ja meriitteihin perustuva valinta, eikä seksuaalista suuntautumista pidetty edes mainitsemisen arvoisena.) Euroopan kristillisdemokraateilla on historiassaan myös todellista valtiomiesainesta, päällimmäisenä sodanjälkeisen Saksan liittotasavallan patriarkka Konrad Adenauer.

Konrad Adenauer.
 Sitten on toisenlaistakin kristillisdemokratiaa. On Suomen Kristillisdemokraatit r.p. Puolue tunnettiin vuoteen 2001 asti Suomen kristillisenä liittona; nimenvaihdoksen takana oli mitä ilmeisimmin halua luoda mielikuvayhteys Keski-Euroopan isoihin puolueisiin. Siinä missä moderni eurooppalainen kristillisdemokratia luotiin 1940-luvulla niille, joille natsit olivat liian murhaavia, fasistit liian tiukkoja ja jotka eivät halunneet sosialismia, syntyi SKL 1950-luvun lopulla niille, joille Kokoomus oli liian vapaamielinen.
Euroopan kristillisdemokraateille tärkeitä asioita olivat Euroopan yhdentyminen, teollisuus ja suhteet suurvaltoihin; Suomen kristillisille äläkän aiheet olivat keskiolut, Juhannustanssit, rytmimusiikin turmelus ja sunnuntaiset huvikiellot. 

Ei Konrad Adenauer.
Valtiomiehiä eivät Suomen kristillisdemokraatit ole 52-vuotisen historiansa aikana tuottaneet. Raino Westerholmissa merkittävää oli se, että hän vaivautui Kekkosen vastaehdokkaaksi presidentinvaaleissa, ja historian ainoan kristillisen ministerin, Toimi Kankaanniemen, tärkein omakohtainen saavutus oli salmiakkikossun poistaminen Alkon hyllyiltä pariksi vuodeksi.
Yleiseurooppalaisessa viitekehyksessä Suomen kristillisdemokraatit on kapea uskontopuolue; suuremmat eurooppalaiset kristillisdemokraattipuolueet ovat maltillisen konservatiivisia yleispuolueita. Näillä ei ole juuri tekemistä keskenään, ei, vaikka Suomenkin kristillisdemokraatit jostain kumman syystä osallistuu Adenauer-säätiönkin toimintaan. Tämä säätiö tosin saattaa olla turmiollinen, jos seuraavaksi esiteltävää, kolmannen sortin kristillisdemokraattia, on uskominen.

Nämä kolmannen sortin koodeet toimivat Suomen KD:n sisällä tai laitamilla, ja heillä on todella, siis todella hätkähdyttäviä näkemyksiä. Heitä kutsun suomalaisen kristillisdemokratian hämäräksi vyöhykkeeksi.Tarjoan näyttävänä esimerkkinä kovasti julkiseen keskusteluun pyrkineen Jouko Pihon, joka on melko uusi kristillisdemokraatti, mutta kovasti eduskuntaan menossa.Tämä eläköitynyt opettaja on hyväksytty ehdolle Kristillisdemokraattien Uudenmaan piirissä. Häntä lainattiin viimeksi kansallisissa tiedotusvälineissä käynissä olevan homokohun tiimoilta, kun hän paljasti Illuminatin, vapaamuurarien ja muiden NWO:n rakentajien olevan koko homoliikkeen takana. Siteeratkaamme:

"Kaiken homopropagandan tarkoituksena on ollut ja on tuhota eri sukupuolten välinen luonnollinen erilaisuus ja perinteinen miehen ja naisen välisen yhteyden kautta syntynyt perheyhteys. Suunnitelmaan kuuluu hävittää sukupuolierot ja heikentää perinteisen perheen asemaa, jotta sen kautta yhteiskuntaan saataisiin luotua mahdollisimman paljon heikkoutta ja epävakautta. Perinteinen perhe on nimittäin aina ollut yhteiskunnan perussolu, ja jos uuden yhteiskunnan suunnittelijat haluavat luoda uutta, heidän pitää ensiksi horjuttaa nykyisen järjestyksen vahvinta elementtiä eli miehen ja naisen perhettä."
Voi niitä, jotka luulivat, että kyse olisi vain yhteiskunnallisen yhdenvertaisuuden tavoittelusta! Ei, kyllä takana on kavala salahanke oltava, selvä se. Piho on kuitenkin ylitsevuotavan armollinen:

"Tämä ei koske yksittäisiä homoja. Hehän eivät edes tiedä näistä pahoista taustasuunnitelmista."
 Minä ainakaan en tosiaan tiennyt. Mutta miksi ihmeessä? Miksi? Kerro lisää, Pihon setä:


"Kaiken kirjoittamani jälkeen on jäljellä yksi, ehkä se kaikkein suurin kysymys: "Keitä nämä tahot sitten ovat, jotka haluavat muuttaa maailmaa homosuuntaan ja samalla tuhota perinteistä perhemallia, joka ei ole vain kristillinen, vaan myös monissa muissa uskonnoissa vannotaan miehen ja naisen avioliiton kautta syntyvän perhemallin nimeen, kuten esim. islamissa?"
Niin, keitä nämä ihmiskunnan tuhoajat ovat?
Kyseessä on joukko maailman vaikutusvaltaisimpia (rahan tai vallan takia) ihmisiä, jotka haluavat tuhota nykyisen maailmanjärjestyksen. He haluavat hävittää perinteiset uskonnot, perinteiset kansallisvaltiot ja perinteiset perhearvot.
Miksi he haluavat sellaista tuhoa?
Nämä tahot haluavat nykyisen systeemin tuhoa, koska he haluavat pystyttää sen tilalle uuden maailmanjärjestyksen, joka on enemmän heidän mielensä ja tahtonsa mukainen, yhden maailmanvaltion, jossa ei ole enää kansallisvaltioita eikä eri uskontoja. EU on ollut vain ensikokeilu sillä tiellä. Tavoitteena on MU eli Maailman unioni."
Jaapajaa. 1800-luvulla vakiintunutta ikiaikaista kansallisvaltioinstituutiota, joka on niin paljon hyvää mantereellamme tuottanut, ovat romuttamassa ne vanhat tutut Bilderbergit, vapaamuurarit, Illuminati ja pepperoni, koko hoito. 

Voi olla ja luultavasti onkin, että Antikristusta tullaan vastustamaan eri puolilla maailmaa, vaikka suurin osa maailmasta palvookin häntä suurena Messiaana, mutta ennen kaikkea pohjolasta nousee ehkäpä suurin voima Pedon valtaa ja valtakuntaa vastaan.
Kun näin käy, niin Suomi tulee olemaan tämän Antikristuksen vastaisen liittouman tärkein maa. Sen jälkeen Suomi saa liittolaisia samanmielisistä maista. Suurin tuki tulee muista Pohjoismaista.
On hyvin mahdollista, että tämä samanmielisyys johtaa uuden Kalmarin Unionin perustamiseen eli Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti muodostavat yhteisen Pohjolan liiton, jonka maat ovat muuten itsenäisiä edelleenkin, mutta mailla on yhteisesti koordinoitu puolustus- ja ulkopolitiikka ja yhteinen rahaliitto omine valuuttoineen, jossa systeemissä ei mennä lainkaan Antikristuksen vaatimaan pakkosirutukseen eli Pedon merkin ottamiseen.
              - Piho hahmottelee tulevaisuuttaPiho on omistanut paljon aikaa näkemystensä esittelyyn Internetissä, ja epäilemättä myös Uudenmaan KD:n on oltava jossain määrin tietoinen hänen ajattelunsa suunnista. Piho jakaa aatoksiaan useita sähköisiä kanavia pitkin. Hänellä on US:n lisäksi toinenkin blogi, jossa selvitetään saatananpalvojavapaamuurarien vehkeilyitä. Ja onpa hänellä eloonjäämisvinkkikokoelma, jolla jaellaan survivalismin hengessä neuvoa antikristuksen fyysisistä seurauksista selviämiseen. Vinkistössä lainataan muita mielipuol mielenkiintoisia ajattelijoita, jotka suosittelevat lukijoita mm. muuttamaan varallisuutensa ruuaksi ja muuttamaan maalle. Metsästäjän opastakin lainataan. Olisipa hyvä tietää, onko Piholla ase. Todella hyvä. Sivustolla on luonnollisesti myös profetioita eri maalaisten skitsojen näkeminä.


Tokihan me kaikki tiedämme, että on ihmisiä, joille kaikki heidän vastustamansa asiat eivät ole ainoastaan väärin, vaan osa valtavaa, pirullista salaliittoa - yleensä kaikkien aikojen suurinta - josta vain harvat ovat tietoisia. Niin suuri on turhamaisuus. Tiedämme kaikki myös sanoja, joilla sellaisia ihmisiä kutsutaan. Tiedämme hyvin todennäköisesti myös heihin sopivia kliinisiä diagnooseja.

Mitkä sitten ovat Pihon poliittiset päämäärät eduskunnassa? Hän luetteloi ne selkeästi. Monetkaan niistä eivät tunnu istuvan KD:n yleisempään linjaan. Pihon ohjelmaan kuuluu tätä melko yllätyksetöntä EU:sta eroamista, Karjalan takaisin ruinaamista, elinkeinoelämän kuihduttamista ja protektionismia. Se on typerää, mutta se ei ole hullua. Hullua as in totaalista, vakavaa, laitosasteen paranoidista foliohattuskitsoilua. Mikä tuokin kautta rantain mieleeni tämän Pihon Hommafoorumille (tuolle tasokkaalle vuohi hävis, varmana musulmaanit sen vei -keskustelusivulle) naputteleman keskustelunavauksen:


Ei tosiaankaan Konrad Adenauer. Konrad Adenauer oli vapaamuurari, kunniailluminatus ja verinen saatananpalvoja. Eikä hän ole edes oikeasti kuollut.

Näin Piho kirjoittaa. Lukekaa, tehkää itse päätelmät ja diagnoosit. Siis oikeasti, lukekaa."Illuminaattien lapsiuhrit
14.12.2009, 03:16:01
Illuminaatit uhraavat lapsia rituaalisissa menoissaan kahdeksan kertaa vuodessa. Esim. syyspäiväntasauksen päivänä 21.9.2008 kymmeniätuhansia lapsia tapettiin ja uhrattiin Saatanalle, jotta uhraajat, maailman elitistiset johtajat, saisivat sen kautta Saatanalta lisää voimaa. Usein lasten sydän revittiin irti ja syötiin sen vielä lyödessä. Ennen lasten tappamista heitä käytettiin monin tavoin seksuaalisesti hyväksi.

Näin kirjoittaa fil.tri Henry Makow 12.12.2009 nettisivullaan osoitteessa http://www.savethemales.ca/index.html . Makow on saanut tietonsa illuminaateissa mukana olleelta, mutta sieltä pois loikanneelta henkilöltä, joka käyttää salanimeä ”Mary Anne”.

Väitteet tuntuvat mahdottomilta uskoa. Mutta Makowin mukaan juuri tekojen hirvittävyys on illuminaattien turva. He voivat laskea sen varaan, että heidän hirmuiset tekonsa ovat niin kamalia, että kukaan ei usko niitä. Tässä he ovat laskeneet oikein. Suurin osa ihmisistä ei usko, että mitään Saatanaa tai häntä palvovia illuminaatteja on olemassakaan saati sitten heidän tekemiään hirmutekoja.

Mutta illuminaatit elävät meidän keskellämme. He ovat päivisin kunniallisia johtajia lääketieteen, kasvatuksen, psykologian, terapian, pankkitoiminnan, oikeuslaitoksen, poliisilaitoksen, hallituksen, teknologian, armeijan, hyväntekeväisyyden ja uskonnon piirissä, mutta öisin he osallistuvat saatanallisiin rituaaleihin. Illuminaatit ovat kaikkialla. Pahimmat heistä ovat uutisissa joka päivä suurina johtajina.

Nämä illuminaatit ovat Vapaamuurareiden eliittiä, johon ei voi liittyä, vaan sisäpiiriin täytyy syntyä, joten he ovat Saatanan palvojia jo sukupolvien ajan (generational Satanists).

Monilla juutalaisilla on huomattava rooli illuminaateissa, mutta juutalaiset eivät ole kuitenkaan enemmistönä, vaan mukana on myös muslimeja, kristittyjä, mormoneja, wiccalaisia, pakanoita ja Uuden aikakauden ihmisiä.

”Mary Anne” sanoi, että 80-90 % USAn Edustajainhuoneen edustajista ja 100 % USAn senaatin senaattoreista kuuluu illuminaatteihin.

”Mary Anne” sanoo, että hänen oma perheensä käytti häntä seksuaalisesti hyväksi lapsena. Sitten häntä alettiin kasvattaa merkittäviin poliittisiin tehtäviin. ”Mary Anne” työskenteli läheisesti monien maailman johtajien kanssa, jotka käyttivät häntä seksuaalisesti hyväkseen.
Kun ”Mary Anne” kieltäytyi tekemästä salamurhia, häntä kidutettiin.

Illuminaatit ovat soluttautuneet kaikkiin uskontoihin ja kontrolloivat niitä. Vatikaani on mädäntynyt huippua myöten. Tuleva Antikristus on oleva paavi. Illuminaatit kontrolloivat kakkia maita, myös Venäjää, Kiinaa ja Irania. ”Heille ei vain sanota ’Ei’.”

Illuminaatit ovat homoseksuaalisuuden edistämisen, AIDSin ja seksuaalisen vallanlumouksen takana. Illuminaatit edistävät kaikkea, mikä on kapinaa kristittyjen Jumalaa vastaan.

Ihmiskunta on menossa väärään suuntaan. Kun asiat tästä vielä pahenevat, on ainoa toivomme siinä, että kansanjoukot raivostuvat ja alkavat vaatia aitoa muutosta.
_ _ _ _ _ _ _

Jouko Pihon kommentti 13.12.2009

Minäkin uskon, että kansojen ja kansanjoukkojen massiivinen reagointi voisi vaikuttaa asioihin. Toisaalta, koska tulevan Pedon eli illuminaattien ja vapaamuurareiden maailmanjohtajan eli Antikristuksen ilmestymistä ei voi estää, koska se on Raamatussakin ennustettu, niin on todennäköistä, että kun pahan valtakunta saa vallan suurimmassa osassa maailmaa, niin vapauden saarekkeet ovat aika pieniä ja koko maailmaa seuraa ihmetellen ja ihaillen Petoa, jota kukaan ei näytä voivan vastustaa.

Kuten olen ennenkin kirjoittanut odotan kuitenkin sellaisen tilanteen syntymistä, että esim. Pohjola ja Venäjä irtautuisivat Antikristuksen valtaliittymästä. Käykö näin, sen aika näyttää.

Mutta jo nyt on kuitenkin syytä tuoda esille kyseessä olevan maailmaneliitin julmuus ja lasten hyväksikäyttö seksuaalisesti ja sen jälkeen lasten raaka tappaminen.

Tätä voi olla vaikea uskoa, mutta maailmassa tapahtuu hyvin paljon uskomattoman pahoja asioita yön pimeydessä ja salaisissa paikoissa.

Kerran kaikki tulee ilmi, kun Jumala paljastaa ihmisten salaisetkin pahat teot viimeisellä tuomiolla. Mutta jo nyt näitä ihmiskunnan orjuuttajia, Saatanaa palvovia ja hänelle ihmisuhreja uhraavia illuminaattivapamuurareita tulee vastustaa ja heidän iljettävät tekonsa paljastaa.
Jouko Piho"
Huh. No huh. Lapsukaiset, tämä setä on sekaisin.

Keskusteluketjun muut osanottajat jakavat ansaitut pehmustetun huoneen ja ufolaivueen komentajan repliikit. Ilmeisesti Hommakin on Illuminatin kynsissä, sillä moderaattori sulkee Pihon merkittävän ulostulon näillä sanoilla:

"Herra Piho,

Onko aivan pakollista hakemalla hakea kaikkea internetin saastaa ja sitten julkaista se Hommassa ja viela niin, etta itse selitat tuon potaskan olevan totta?

Vaikka foliohattuilusi on tietyssa mielessa huvittavaa, niin ulkopuolisille se saattaa antaa aivan vaaran kuvan hommasta. Suljen ketjun 4. luvun 4 pykalan nojalla."
Moderaattori päätteli, että nyt on kyllä tämä heppu sen verran gaga (eikä varsinaisesti ladylike), että me suljemme tämän keskustelun juuri nyt. Hyvä ratkaisu. Olisikohan KD ehkä tekemässä samoin? Jos ei, niin miksi ei? Piho on niin kertakaikkisen outo lintu, että puolueen kannattaisi selvittää linjaansa aivan jo äänioikeutettujen kuluttajansuojan kannalta. Nyt ei ole kysymys yksittäisistä venkoiluaiheista tai ilmaisutavoista; kyse on hyvin perustavanlaatuisista maailmankuvaan liittyvistä seikoista, jotka Pihon omastakin mielestä ovat elämän ja kuoleman asia. Siunattu olkoon journalisti, joka kysyy: pitääkö Suomen Kristillisdemokraatit r.p. Illuminatin maailmanhallitsijoiden jatkuvasti suorittamia rituaalisia veriuhreja todennäköisinä? Onko sen mielestä EU ja siten lähes väistämättä myös Suomen valtiojohto mukana näiden verenpirskottajien saatananpalvojasalahankkeessa mukana? Jos ei, niin miten puolue suhtautuu Pihon maailmankuvaan ja näkemyksiin? Haluaako puolue tosiaan asettua tämän ehdokkaan taakse? Mikäli asiaan ei saada selvyyttä, on kai ymmärrettävä niin, että hämärä vyöhyke kattaa periaatteessa koko puolueen. Mikä on KD:n näkemys Pihon nykypoliittisen maailmankatsomuksen perustasta, jota lainaan jälleen:


"Vuonna 1776 perustettu Illuminaatti-järjestö on maailman todellinen hallitsija yhdessä Saatanan kanssa."
"Illuminaatit koostuvat siis Euroopan ja USAn aatelis- ja kuninkaallistaustaisista superrikkaista ihmisistä, jotka ajattelevat olevansa maailman eliittiä ja jotka haluavat hallita kaikkia muita saadakseen itselleen suurimman osan maailman rikkauksista. Illuminaateille raha on nimittäin kaikkein tärkein asia. Rahasta tulee valtaa ja nämä kaksi asiaa, raha ja valta, ovat näiden muita ihmisiä halveksivien elitistirasistien tärkeimmät motiivit elämässä. Mammona on heidän jumalansa ja tietysti sitten myös Lucifer, jolle uhrataan salaisissa menoissa jopa ihmisuhreja, yleensä pieniä tyttölapsia."
"USA on illuminaattien ja heidän kanssaan yhteistyössä olevien vapaamuurarien perustama. Kolmas ryhmä, joka kuuluu tähän epäpyhään kolminaisuuteen, on jesuiitat, joilla on illuminaattien ja vapaamuurarien kanssa samat päämäärät eli Saatanan vallan vahvistaminen ja julkituominen maailmassa."
"Kun Kolmas maailmansota aikanaan puhkeaa, se on illuminaattien tietoisesti aikaansaama. Siinä ei ole mitään uutta. Illuminaatit järjestivät myös Ensimmäisen ja Toisen maailmansodan, Venäjän vallankumouksen ja Hitlerin Saksan nousun."
"Tämä kaikki mitä minä olen kirjoittanut on surullista, mutta valitettavasti totta."
                   -  Piho selittää maailman

Haluan korostaa, että haluaisin vain hämmentyneenä äänioikeutettuna (Varsinais-Suomen vaalipiiri) selvyyttä asiaan, joka hämmentää minua todella paljon. Missään nimessä en halua vaientaa ketään. Onhan minusta välistä hauska lukea sellaisistakin ihmisistä, jotka saavat viestejä ruohonleikkureilta ja jalkalampuilta.
 

26 kommenttia:

 1. Ihmiset tekevät elämän vaikeaksi heidän itsensä, olemme maailmassa olivat jokainen asia on hallinnassa, olin elää elämää köyhyyden ja kipuja, en koskaan uusi siellä oli elämä olla nuoria että, mutta nyt nautin joka osinkoa elämän , olen rikas, kuuluisa, vahva, en elää elämää ilman mitään stressiä, mutta kaikki tämä oli yllätys, sillä kaikki kehon jotka haluavat rikkauksia kuuluisa ja voimaa, niin sinulla on mahdollisuus tehdä niin, liittyä Illuminati tänään saada $ 25000 3 päivän välein ja $ 1000000 kuukausittain jäsenyys siunaus yhteyttä seuraaviin sähköpostitse. jointhebrotherhoodilluminati@gmail.com tai puhelu, + 2348055327605 me don, t holhota ihmisiä liittymään,. me vain haluamme teidän hallitsemaan maailmaa ja olla vapaa sorrosta.,

  VastaaPoista
 2. Terveisiä valaistuksen suuresta järjestyksestä yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminaten veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 550 000 USD: n summan, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi liittyessään veljeskuntaan ja myös valittuun ja sijoittuneeseen taloon investoinneilla sekä tämän mahdollisuuden elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Käteispalkkio $ 550,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com

  HUOMAUTUS; tämä Illuminati-veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialta maailmasta Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia,
  Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATE YHDYSVALLAT

  VastaaPoista
 3. Terveisiä valaistuksen suuresta järjestyksestä yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminaten veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 550 000 USD: n summan, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi liittyessään veljeskuntaan ja myös valittuun ja sijoittuneeseen taloon investoinneilla sekä tämän mahdollisuuden elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Käteispalkkio $ 550,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com  HUOMAUTUS; tämä Illuminati-veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialta maailmasta Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia,
  Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATE YHDYSVALLAT

  VastaaPoista
 4. Terveisiä valaistuksen suuresta järjestyksestä yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminaten veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 550 000 USD: n summan, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi liittyessään veljeskuntaan ja myös valittuun ja sijoittuneeseen taloon investointeineen sekä tämän mahdollisuuden elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Käteispalkkio $ 550,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com  HUOMAUTUS; tämä Illuminatin veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialla maailmassa Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia,
  Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATE YHDYSVALLAT

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa ILLUMINATI-SUORITUKSESTA yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneita unelmiesi ja myös, missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 650 000 dollaria, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi, kun he liittyvät veljeskuntaan ja myös heidän valintansa ja sijaintinsa investointeihin, ja tämä mahdollisuus elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Palkkio $ 650,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com  HUOMAUTUS; tämä Illuminatin veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialla maailmassa Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia,
  Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI YHDYSVALLAT

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa ILLUMINATI-SUORITUKSESTA yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneita unelmiesi ja myös, missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 650 000 dollaria, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi, kun he liittyvät veljeskuntaan ja myös heidän valintansa ja sijaintinsa investointeihin, ja tämä mahdollisuus elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Palkkio $ 650,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com  HUOMAUTUS; tämä Illuminatin veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialla maailmassa Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia,
  Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI YHDYSVALLAT

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa ILLUMINATI-SUORITUKSESTA yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneita unelmiesi ja myös, missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 650 000 dollaria, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi, kun he liittyvät veljeskuntaan ja myös heidän valintansa ja sijaintinsa investointeihin, ja tämä mahdollisuus elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Palkkio $ 650,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com  HUOMAUTUS; tämä Illuminatin veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialla maailmassa Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia,
  Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI YHDYSVALLAT

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa ILLUMINATIN SUURELTÄMISESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 650 000 dollaria, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi, kun he liittyvät veljeskuntaan ja myös heidän valintansa ja sijaintinsa investointeihin, ja tämä mahdollisuus elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Palkkio $ 650,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com  HUOMAUTUS; tämä Illuminatin veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialla maailmassa Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia,
  Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI YHDYSVALLAT

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa ILLUMINATI-SUORITUKSESTA yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneita unelmiesi ja myös, missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 650 000 dollaria, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi, kun he liittyvät veljeskuntaan ja myös heidän valintansa ja sijaintinsa investointeihin, ja tämä mahdollisuus elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Palkkio $ 650,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com  HUOMAUTUS; tämä Illuminatin veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialla maailmassa Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia,
  Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI YHDYSVALLAT

  VastaaPoista
 10. Tervetuloa ILLUMINATIN SUURTA TYÖJÄRJESTELMÄSTÄ Yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 650 000 USD: n suuruisen summan, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi, kun he tulevat mukaan veljeskuntaan ja myös heidän valintansa ja sijaintinsa investointeihin. paljon etuja, jotka annetaan kaikille jäsenille. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com
  HUOMAUTUS; tämä Illuminati-veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialla maailmassa Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia, Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI YHDYSVALLAT

  VastaaPoista
 11. Hei, Haluatko liittyä illuminaattiin ja olla rikas, kuuluisa ja voimakas? lopun elämääsi ? Uuden jäsenen edut, jotka liittyvät illuminati Brotherhoodiin !!!
  $ 50,000,000USD pankkitilillesi ......
  600 000 dollarin viikoittainen palkka .........
  Auton arvo on $ 400.000USD .......
  Palkintosopimus 200 000 000 dollarin arvosta .......
  Talo missä tahansa maassanne. Ja ilmainen viisumi unelmiesi maalle. jos olet kiinnostunut, WhatsApp meille: +2348147226753, TAI Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: greatilluminati0666@gmail.com, jotta voimme aloittaa liittymisprosessin!

  VastaaPoista
 12. Tervetuloa ILLUMINATI-SUORITUKSESTA yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneita unelmiesi ja myös, missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 650 000 dollaria, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi, kun he liittyvät veljeskuntaan ja myös heidän valintansa ja sijaintinsa investointeihin, ja tämä mahdollisuus elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Palkkio $ 650,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com  HUOMAUTUS; tämä Illuminati-veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialla maailmassa Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia, Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI YHDYSVALLAT

  VastaaPoista
 13. Tervetuloa ILLUMINATI-SUORITUKSESTA yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneita unelmiesi ja myös, missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 650 000 dollaria, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi, kun he liittyvät veljeskuntaan ja myös heidän valintansa ja sijaintinsa investointeihin, ja tämä mahdollisuus elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Palkkio $ 650,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com  HUOMAUTUS; tämä Illuminati-veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialla maailmassa Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia, Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI YHDYSVALLAT

  VastaaPoista
 14. Tervetuloa ILLUMINATI-TILAUKSESTA kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä ILLUMINATI: n BROTHERHOODiin, jossa MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, tutkija, maailman tähdet ja maailman johtajat, jotka hallitsevat maailmaa, saivat maineensa ja ihanteensa. voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhraamista. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com

  Huomaa: ystävällisesti tiedä, että uskollisuutesi kunnioittamisessa ja missä ikinä olet maailmassa, olet tervetullut olemaan jäsen.

  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI UUSI MAAILMAN ORDER.

  VastaaPoista
 15. Tervetuloa ILLUMINATI-TILAUKSESTA kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä ILLUMINATI: n BROTHERHOODiin, jossa MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, tutkija, maailman tähdet ja maailman johtajat, jotka hallitsevat maailmaa, saivat maineensa ja ihanteensa. voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhraamista. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com

  Huomaa: ystävällisesti tiedä, että uskollisuutesi kunnioittamisessa ja missä ikinä olet maailmassa, olet tervetullut olemaan jäsen.

  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI UUSI MAAILMAN ORDER.

  VastaaPoista
 16. Tervetuloa ILLUMINATI-TILAUKSESTA kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä ILLUMINATI: n BROTHERHOODiin, jossa MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, tutkija, maailman tähdet ja maailman johtajat, jotka hallitsevat maailmaa, saivat maineensa ja ihanteensa. voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhraamista. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com

  Huomaa: ystävällisesti tiedä, että uskollisuutesi kunnioittamisessa ja missä ikinä olet maailmassa, olet tervetullut olemaan jäsen.

  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI UUSI MAAILMAN ORDER.

  VastaaPoista
 17. Tervehdys ILLUMINATI-TILAUKSESTA kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä ILLUMINATI: n BROTHERHOODiin, jossa Miljoonalaiset, BILLIONAIRES, tiedemiehet, maailman tähdet ja maailman johtajat, jotka hallitsevat maailmaa, saivat maineensa ja ihanteensa. voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhraamista. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com

  Huomaa: ystävällisesti tiedä, että uskollisuutesi kunnioittamisessa ja missä ikinä olet maailmassa, olet tervetullut olemaan jäsen.

  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI UUSI MAAILMAN ORDER.

  VastaaPoista
 18. Tervehdys ILLUMINATI-TILAUKSESTA kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä ILLUMINATI: n BROTHERHOODiin, jossa Miljoonalaiset, BILLIONAIRES, tiedemiehet, maailman tähdet ja maailman johtajat, jotka hallitsevat maailmaa, saivat maineensa ja ihanteensa. voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhraamista. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com

  Huomaa: ystävällisesti tiedä, että uskollisuutesi kunnioittamisessa ja missä ikinä olet maailmassa, olet tervetullut olemaan jäsen.

  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI UUSI MAAILMAN ORDER.

  VastaaPoista
 19. My name is Fredrick Repon, I live in Finland. A week ago I bought a new Rolls-Royce, as it’s three months since I join the freemasonry secret order and barely had enough to feed my family. I’ll tell you a little about myself. Poverty that’s how I would describe, I never went to university. After finishing school, I went to work at fuel station. When I was young, my salary was sufficient for me. But when I got married my daughter was born, I started getting into serious financial problems and permanent debt. One afternoon a new Lamborghini drove into the fuel station. A young man stepped out of the car, he looked to be around 28 to 30 years. I was always amazed how young people could get so much money. I said to myself quietly, What do you have to do to drive a car like that? But he heard me and laughed, and He linked me up by join the freemasonry, and today I become rich famous, If you too are interested WhatsApp +31687718900 you can also send message directly to official page on Instagram (@Freemasonry001)

  VastaaPoista
 20. Olen täällä kertomassa todistuksestani siitä, kuinka minusta tuli graet illuminatin jäsen, Yhdysvaltain suurmestarin välityksellä. Kiitos MR MICHAEL ROBille, joka auttoi elämääni tähän mennessä. olen yrittänyt liittyä illuminaatteihin viimeisten 4 vuoden ajan ilman menestystä. törmäsin niin moniin huijauksiin viime vuonna, että he kaikki ottivat rahani ja päättyivät huijaukseen, en ole koskaan koskaan luopunut siitä, että minulla oli ajatus koskaan luopumisesta, Silti tällä kertaa törmäsin viestiin verkossa ja kävelin sen läpi ja otin yhteyttä herra MICHAEL ROB: iin, puhuimme aluksi, en koskaan ajatellut olevani oikeassa paikassa, koska usko voisi johtaa minut kävelin läpi menettelyt ja lopulta oli aika vihkimykseni, jonka minulle kerrottiin hankkivan materiaalia vihkimistä varten, jota en voinut antaa, niin minua pyydettiin maksamaan MATERIAALISTA, jotta he saisivat sen minulle, kaikki kustannukset olivat vain 250 usd, aluksi epäilen, oliko se todellista, minä ajatteli toisen kerran, että tämä onnistuu, koska olen nähnyt muiden ihmisten todistuksia siitä, kuinka hän auttoi heitä, ajattelin asiaa ja palasin hänen luokseen, sitten hän vakuutti minut paremmin, olin valmis näkemään, mitä tapahtuu, kun tein kaikki mitä hän kertoi minulle. Suurimmaksi yllätykseksi kaikki tapahtui kuin mira cle, menin aloittamiselle ja lopulta sain edut kaikki kiitos MR MICHAEL ROB. voit myös ottaa yhteyttä häneen, jos haluat myös muuttaa elämäsi lopulliseksi ja saada kaikki sydämesi haluavat elämässä whatsapp Mr MICHAEL ROB osoitteessa +1(661)667-4767 tai sähköpostitse ... illuminatibrotherhood2022@outlook.com, jos olet valmis olemaan osa jotain suurta elämässä.

  VastaaPoista
 21. Terveisiä suuresta valaistumisjärjestyksestä yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle, tämä on avoin tilaisuus liittyä valaistuneiden seurakuntaan, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja jossa voit nähdä vaurauden ja onnen valon. ilman veren uhraamista. Ja maksamme myös 550 000 dollarin summan saadaksemme kaikki uudet jäsenet heidän liittyessään veljeyteen ja myös valitsemaansa ja sijaintiinsa kotiinvestointeihin sekä tämän elämän mahdollisuuden olla kuuluisia.

  UUDET JÄSENET, JOTKA LIITTYVÄT VALAISTUMISEEN
  1. Palkitse käteistä 550 000 dollaria.
  2. Uusi tyylikäs unelma-auto, jonka arvo on 150 000 USD
  3. Unelmakoti, joka on ostettu valitsemastasi maasta.
  Kuukauden konsultointi maailman viiden parhaan kanssa.
  Johtajat ja 5 tärkeintä julkkista maailmassa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = illuminatiworldwideorder@gmail.com tai wahtsappiin +15184145254  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  VastaaPoista
 22. Hei rakas, haluan käyttää tätä tilaisuutta kiittääkseni herra marcus damea, joka lopulta auttoi minua tulemaan täysivaltaiseksi Illuminatin veljeskunnan jäseneksi ja nyt elän elämääni onnellisuudessa. ja olin kerran köyhä ja elän elämääni äärimmäisessä köyhyydessä ja elintaso muuttui niin köyhäksi ja matalaksi, että opetin jopa itsemurhasta, köyhyys kuristi minut syvästi ja minulla ei ollut kehoa auttamaan minua, syödä on ongelma minulle ja perheelleni, kunnes tapasin suuren antelias illuminaatin miehen nimeltä herra James, joka kertoi minulle, ettei minun tarvitsisi minun kuolla, ja hän esitteli minut rikkauksien ja maineen valtakuntaan. Hän käski minun hankkia jäsenlomakkeen, jonka tein, ja hän käski minun valmistautua vihkipäivääni varten ja että kaikilla uusilla jäsenillä on tietty palkinto 500 000 dollaria vihkipäivänäsi. Joten minut aloitettiin Illuminatin maailmaan ja muutama päivä minulle myönnettiin miljoonien dollareiden arvoinen sopimus. Liiketoiminnassani pärjään tällä hetkellä hyvin, tein juuri sen, mitä minulta pyydettiin ja tänään tarina on muuttunut, minä pankkitililläni on jopa 100,000000 dollaria, olen elävä todistus, unelmani ja kaikki rikkaudet, maine, menestys ja rikkaudet, joita olen koskaan toivonut, on toteutunut. Sama kiitos herra marcus damelle, joka teki unelmistani totta auttamalla minua liittymään suuren Illuminatin jäseneksi. Kiirehdi nyt, voit lisätä hänet whatsappiin +19739833966 tai lähettää hänelle sähköpostia; marcusdameilluminati@gmail.com
  onnea

  VastaaPoista
 23. Willkommen in der großen ILLUMINATI BROTHERHOOD. ORGANISATION ..... Wenn Sie als Bruderschaftsorganisation Mitglied der Illuminaten werden möchten, werden Sie in der Welt reich und berühmt und haben die Macht, die Menschen an der Spitze der Welt zu regieren. Egal, ob Sie ein Geschäftsmann oder eine Frau, ein Künstler, ein Politiker, ein Musiker, ein Student sind, Sie möchten reich, berühmt und mächtig in Ihrem Leben sein, sich heute dem Kult der Illuminati-Bruderschaft anschließen und sofort eine reiche Summe erhalten. 2 Millionen Dollar pro Woche und ein freies Zuhause. Jemand, bei dem Sie sich dafür entscheiden, in dieser Welt zu leben und außerdem monatlich 20 Millionen US-Dollar als Gehalt erhalten% 2026 Vorteile für neue Mitglieder, die ILLUMINATI beitreten. 1. Bargebühr von 800.000 USD 2. Neues elegantes Traumauto im Wert von 500.000 USD 3. Traumhaus unabhängig im Land gekauft 4. Einmonatiger Urlaub (voll bezahlt) zu Ihrem Traumreiseziel. 5. Einjähriges Golfmitgliedschaftspaket 6. VIP-Behandlung an allen Flughäfen der Welt 7. Alle Änderungen des Lebensstils 8. Zugang zu Bohemian Grove 9. Als Mitglied werden monatlich 8.000.000 USD auf Ihr Bankkonto überwiesen. 10. Ein Monat verhandelbar Vereinbarung mit den Top 5 Weltführern und Top 5 Prominenten der Welt. Wenn Sie daran interessiert sind, sich dem satanischen Symbol des Illuminati des großen Bruders anzuschließen, können Sie uns für weitere Informationen über whatsApp kontaktieren. + 2347026412927 oder emali illuminativictory6@gmali.com

  VastaaPoista
 24. Hei kaikki, nimeni on edwin, olen kotoisin Hustonista, Texasista, annan todistuksen siitä, kuinka liittyin illuminati-veljeskuntaan, yritin liittyä tähän organisaatioon niin monta vuotta, väärennetty agentti huijasi minua, olin alhaalla, en voinut ruokkia itseni ja perheeni enää ja yritin ansaita rahaa kaikin keinoin, mutta kaikki turhaan, pelkäsin ottaa yhteyttä mihin tahansa valaistusasiamieheen, koska he ovat syöneet rahani, eräänä päivänä törmäsin viestiin, jossa joku antoi todistuksen kiittäen miestä Kutsuin Ericiä auttamaan häntä liittymään illuminati-veljeskuntaan, sitten katsoin miehen sähköpostiosoitetta ja siellä kirjoitettua puhelinnumeroa, pelkäsin ottaa häneen yhteyttä, koska huijarit, jotka söivät 500000 ja menivät pois, huijasi minua monta kertaa. rahan kanssa sitten olin hyvin hämmentynyt, joten päätin ottaa yhteyttä henkilöön, jolle todistus annettiin, ja soitin hänelle, ja minä kommunikoin hänen kanssaan puheluissa ennen kuin hän alkoi kertoa minulle oman tarinansa siitä, kun hän halusi liittyä, hän kertoi minulle kaiken tehdä sitten Päätin ja soitin pääkonttoriin, ja he kertoivat minulle kaiken tekemisen, ja minut aloitettiin. Yllättäen minulle oli hyötyä siitä, että olen uusi jäsen siinä suuressa illuminati-veljeskunnassa, josta olin niin onnellinen, niille teistä, jotka yrittivät liittyä tähän organisaatiolla tämä on tilaisuutesi liittyä YHTEYDEN pääkonttoriin Via W1qwrfhatsApp +1(661)667-4767 tai sähköpostitse illuminatiworld977@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Etsitkö rikkauksia, mainetta, voimaa, suojaa, ratkaisua, tietämystä, viisautta jne.?
  Oletko liikemies vai nainen, poliitikko, muusikko, pastori, lakimies, näyttelijä, näyttelijä, pankkiiri, jalkapalloilija, malli, jatko-opiskelija, insinööri ja haluat olla rikas, kuuluisa ja voimakas elämässä?
  TÄMÄ ON KULTAINEN MAHDOLLISUUTESI, EIKÄ IHMISEN UHRA. Suuri Illuminatin veljeys tekee sinusta rikkaan, voimallisen, kuuluisan ja varakkaan. Voit saavuttaa kaikki unelmasi ja sydämesi halusi olemalla jäsen Illuminatin veljeskunnassa, pitkä elämä ja vauraus täällä maan päällä, ja siellä on suuria etuja ja etuja.
  Jos haluat todella tulla suuren Illuminatin jäseneksi, ota meihin yhteyttä jo tänään.
  Sähköposti ....: Illuminati666.confirmed01@gmail.com
  Puhelin ....: + 17076027784

  VastaaPoista
 26. Veljeskunta. Haluatko olla Illuminatin veljeyden jäsen, joka tekee sinusta rikkaan ja kuuluisan maailmassa ja sinulla on valta hallita ihmisiä korkeilla paikoilla ympäri maailmaa. Olet liikemies tai nainen, taiteilija, poliitikko, muusikko, opiskelija. Haluatko olla rikas, kuuluisa, voimakas elämässä, liittyä Illuminatin veljeyden kulttiin tänään ja saada heti rikas summa. 2 miljoonaa dollaria viikossa ja ilmainen koti. Kaikki, joissa voit asua tässä maailmassa, ja saat myös 10 000 000 dollaria kuukaudessa maksuna,% 2026 UUDET JÄSENET, JOTKA LIITTYVÄT ILLUMINATIIN. 1. 500 000 dollarin rahapalkinto 2. Uusi tyylikäs unelma-auto, jonka arvo on 300 000 dollaria. 3. Unelmakoti, joka on ostettu valitsemastasi maasta 4. Kuukauden pituinen loma (täysin maksettu) unelmakohteeseesi. 5. Yhden vuoden golfjäsenyyspaketti 6. VIP-kohtelu kaikilla lentokentillä ympäri maailmaa 7. Yleinen elämäntavan muutos 8. Pääsy Bohemian Groveen 9. Kuukausimaksu 1 000 000 dollaria tilillesi kuukausittain jäsenenä 10. Kuukausittain varattu tapaaminen maailman top 5 johtajien ja top 5 julkkisten kanssa. Jos olet kiinnostunut liittymään meihin suuremmassa Illuminatin veljeyden saatanallisessa symbolissa sähköpostitse (gloryilluminati90@gmail.com) tai WhatsApp-numerossa (+19143037798)

  VastaaPoista